Amy Winehouse white T-shirt

Amy Winehouse white T-shirt

Amy Winehouse white T-shirt
19,90 €

Razpoložljivost: Na zalogi

Amy Winehouse white T-shirt je unikatna majica za vse drzne in mlade po duši.

(ONE SIZE FITS ALL - univerzalna številka)

Naše majice so unikatni in ročno predelani izdelki, zato lahko prihaja do manjših razlik med tem kar vidite na spletu in izdelkom, ki ga dobite.

Naša modna oblikovalka Mila vedno išče različne in inovativne načine redizajna...

Za izdelavo majice potrebujemo 3 delovne dni, tako da brez strahu, Vaša majica bo kmalu na poti.
Opis

Opis

100LEN ART je unikatna blagovna znamka, kjer boste lahko našli več kot samo potiskane majice. Naše majice oblikuje oblikovalec Griša, ki rad ruši meje med konvencionalnim in nenavadnim, zato so naše majice za drzne in za tiste, ki si upajo ter želijo biti drugačni, posebni. Poleg vrhunskega potiska imajo naše majice dodatno unikatno noto ročno prepletenih razrezanih delov majice, ki skrivnostno razkrivajo dele telesa, in te detajle spretno oblikuje modna oblikovalka Mila. Odlično sodelovanje med Milo in Grišo je rodilo mini kolekcijo unikatnih majic pod blagovno znamko 100LEN ART & SOLO MILA.
Dodatne informacije

Dodatne informacije

Opis 100LEN ART je unikatna blagovna znamka, kjer boste lahko našli več kot samo potiskane majice. Naše majice oblikuje oblikovalec Griša, ki rad ruši meje med konvencionalnim in nenavadnim, zato so naše majice za drzne in za tiste, ki si upajo ter želijo biti drugačni, posebni. Poleg vrhunskega potiska imajo naše majice dodatno unikatno noto ročno prepletenih razrezanih delov majice, ki skrivnostno razkrivajo dele telesa, in te detajle spretno oblikuje modna oblikovalka Mila. Odlično sodelovanje med Milo in Grišo je rodilo mini kolekcijo unikatnih majic pod blagovno znamko 100LEN ART & SOLO MILA.
Short Description Amy Winehouse white T-shirt je unikatna majica za vse drzne in mlade po duši. (ONE SIZE FITS ALL - univerzalna številka) Naše majice so unikatni in ročno predelani izdelki, zato lahko prihaja do manjših razlik med tem kar vidite na spletu in izdelkom, ki ga dobite. Naša modna oblikovalka Mila vedno išče različne in inovativne načine redizajna... Za izdelavo majice potrebujemo 3 delovne dni, tako da brez strahu, Vaša majica bo kmalu na poti.
Mnenja